Beoordelingen van Yvettes kitchen Amsterdam

Recente recensies van Yvettes kitchen Amsterdam

5 sterren na 10 reviews

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd en de bezorger was mooi op tijd!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruimschoots goedgemaakt na die eerste keer. Alles naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het klaar maken verliep rommelig. Ruim een uur later bezorgd. De bezorger kon de ingang niet vinden. De saus liep over in de tas en bestelde drank niet geleverd. Het zal geleverd worden bij een volgende bestelling. Rampzalig.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk super lekker, de beste!! zeker Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bon dia Yvette e kuminda nan ku mi a kumpra diadumingo tabata fantastiko mi a kome te chupa dede! I mi tin ku bon paga Un jonny cake di bakeljouw ku mi a kere mi a bestel pero no tabata asina . E wiként aki ku Dios ke lo mi pasa atrobe pasa un dushi siman! Blessing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Yvettes kitchen weet ik al van eerdere ervaring dat het lekker is. Ik had kabritu ku funchi besteld, maar kreeg helaas kabritu ku moro. Verder was de bezorging top, binnen de afgesproken tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd binnen een uur bezorg en het was heerlijk! Bedankt

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, was vers en erg lekker!