Beoordelingen van Yvettes kitchen Amsterdam

Recente recensies van Yvettes kitchen Amsterdam

5 sterren na 29 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit mijn kant is de bestelling niet helemaal goed geplaatst, dit is vervolgens keurig opgelost door Yvette! Zeer correcte en nette service. Het eten was erg smakelijk, ruime porties en goed verpakt. Wij zijn heel blij hiermee vanuit Groningen!

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Top cuisine, heerlijk eten, en zeer vriendelijke personeel, een top keuken

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 29 juli en 7 aug heb ik beide keren 26 euro per keer betaald. Beide keren geen fria gekregen terwijl dat op mijn heb vermeld en bij de bestelling. Ook ontbraakt een pittige roze saus erin wat ik gewend ben.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg jammer dat ik de fria niet had gekregen terwijl ik dat in de opmerking veld had genoteerd bij het plaatsen van de bestelling. Ben gewend met een pittige saus erin en deze keer was die saus niet toegevoegd waardoor de jonny burgers toch anders smaakte dan gewend. Verder was het lekker vers en gelukkig was het niet zo laat bezorgd dan de verwachte tijd.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Mevrouw Yvette is onbeleefd en blokt mij via whatsapp nadat ik een klacht had ingediend. Zij probeerde de schuld nog op mij te schuiven terwijl zij haar zaakjes niet in orde heeft. De website is niet up-to-date waardoor ik zonder johnny cakes kwam te zitten. Ook is de foodtruck bij kraaiennest vaak eerder dicht dan de online aangegeven tijd. De arepas bakkeljauw is trouwens ook echt geen aanrader, weet niet waar haar personeel haar Antilliaanse kookkunsten vandaan heeft but it sucks..

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling bestond uit 5 onderdelen: 3 maaltijden en 2 "snacks". 1 van de maaltijden (lomo saltado) was echt extreem zout. Bij de arepita met kip was het hetzelfde verhaal, kip was ook heel zout, maar door het tegelijk met een beetje arepita te eten, was het wel te doen . De arepita zelf was wel goed gevuld, alleen heel dun gemaakt waardoor het heel makkelijk afbrak. Het was ook best lastig om het uit het bakje op een bord te krijgen. Al met al al vonden wij, met uitzondering van de lomo saltado, het wel lekker.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat heerlijk en superveel! Dit was een eerste keer en wij komen zeker weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super top these Johnny cakes. The best

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en grote portie! Het was de eerste keer dat we naast een Johnny cake ook een maaltijd namen. Wij namen de Karni baka stoba en Galina stoba. Het was super lekker en we kunnen er twee dagen van eten. Gaan zeker nog veel vaker bestellen, want nu wil ik alles van het menu proeven. Erg handig dat het werd bezorgd! Bezorging was heel netjes.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hopi dushi!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we dat gewend zijn erg smaakvol! Bezorging was nog wel later dan aangegeven maar gelukkig was het eten nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals altijd en de bezorger was mooi op tijd!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruimschoots goedgemaakt na die eerste keer. Alles naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het klaar maken verliep rommelig. Ruim een uur later bezorgd. De bezorger kon de ingang niet vinden. De saus liep over in de tas en bestelde drank niet geleverd. Het zal geleverd worden bij een volgende bestelling. Rampzalig.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk super lekker, de beste!! zeker Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bon dia Yvette e kuminda nan ku mi a kumpra diadumingo tabata fantastiko mi a kome te chupa dede! I mi tin ku bon paga Un jonny cake di bakeljouw ku mi a kere mi a bestel pero no tabata asina . E wiként aki ku Dios ke lo mi pasa atrobe pasa un dushi siman! Blessing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Yvettes kitchen weet ik al van eerdere ervaring dat het lekker is. Ik had kabritu ku funchi besteld, maar kreeg helaas kabritu ku moro. Verder was de bezorging top, binnen de afgesproken tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd binnen een uur bezorg en het was heerlijk! Bedankt

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, was vers en erg lekker!