Beoordelingen van Yvettes kitchen Amsterdam

Recente recensies

5.0
YD
gisteren

Lekker, is vaker geprobeerd en altijd lekker

KC
25 november 2021
Anoniem
23 oktober 2021

Snel bezorgd en lekker. (Voor mij niet 🌶🌶🌶 genoeg haha)

Anneke
12 oktober 2021

Was weer heerlijk

Sheyvaldo Taveras
6 oktober 2021

Altijd heerlijk eten

Zefanio
5 oktober 2021

Toppers ❤️

KC
25 september 2021
BlessDja
25 september 2021

Bezorger was vriendelijk en het eten was goed.

Roberto
24 september 2021

De levering was top. Precies volgens afspraak. En de Johnny Cakes daar valt niet over te twisten, die zijn subliem

MvO
20 september 2021

Geweldig lekker

...
31 augustus 2021
Stephanie
26 augustus 2021

Vanuit mijn kant is de bestelling niet helemaal goed geplaatst, dit is vervolgens keurig opgelost door Yvette! Zeer correcte en nette service. Het eten was erg smakelijk, ruime porties en goed verpakt. Wij zijn heel blij hiermee vanuit Groningen!

jorge
12 augustus 2021

Top cuisine, heerlijk eten, en zeer vriendelijke personeel, een top keuken

Mambi
7 augustus 2021

Op 29 juli en 7 aug heb ik beide keren 26 euro per keer betaald. Beide keren geen fria gekregen terwijl dat op mijn heb vermeld en bij de bestelling. Ook ontbraakt een pittige roze saus erin wat ik gewend ben.

Yadana
31 juli 2021

Ik vond het erg jammer dat ik de fria niet had gekregen terwijl ik dat in de opmerking veld had genoteerd bij het plaatsen van de bestelling. Ben gewend met een pittige saus erin en deze keer was die saus niet toegevoegd waardoor de jonny burgers toch anders smaakte dan gewend. Verder was het lekker vers en gelukkig was het niet zo laat bezorgd dan de verwachte tijd.

Slechte service
3 juli 2021

Mevrouw Yvette is onbeleefd en blokt mij via whatsapp nadat ik een klacht had ingediend. Zij probeerde de schuld nog op mij te schuiven terwijl zij haar zaakjes niet in orde heeft. De website is niet up-to-date waardoor ik zonder johnny cakes kwam te zitten. Ook is de foodtruck bij kraaiennest vaak eerder dicht dan de online aangegeven tijd. De arepas bakkeljauw is trouwens ook echt geen aanrader, weet niet waar haar personeel haar Antilliaanse kookkunsten vandaan heeft but it sucks..

Nonnie
16 mei 2021

Bestelling bestond uit 5 onderdelen: 3 maaltijden en 2 "snacks". 1 van de maaltijden (lomo saltado) was echt extreem zout. Bij de arepita met kip was het hetzelfde verhaal, kip was ook heel zout, maar door het tegelijk met een beetje arepita te eten, was het wel te doen . De arepita zelf was wel goed gevuld, alleen heel dun gemaakt waardoor het heel makkelijk afbrak. Het was ook best lastig om het uit het bakje op een bord te krijgen. Al met al al vonden wij, met uitzondering van de lomo saltado, het wel lekker.

Miss Jenny
1 april 2021

Altijd lekker

Astrid
14 maart 2021

Wat heerlijk en superveel! Dit was een eerste keer en wij komen zeker weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
13 maart 2021

Heerlijk!

Hendrik Franken
6 maart 2021

Super top these Johnny cakes. The best

Ab
28 februari 2021
Vetty
1 februari 2021

Het was heel lekker

Roshainy
16 januari 2021

Super

Bong dushi
12 december 2020
Daniëlle
11 december 2020

Heerlijk gegeten en grote portie! Het was de eerste keer dat we naast een Johnny cake ook een maaltijd namen. Wij namen de Karni baka stoba en Galina stoba. Het was super lekker en we kunnen er twee dagen van eten. Gaan zeker nog veel vaker bestellen, want nu wil ik alles van het menu proeven. Erg handig dat het werd bezorgd! Bezorging was heel netjes.

Malik
9 november 2020

Hopi dushi!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerald
19 oktober 2020

Het eten was zoals we dat gewend zijn erg smaakvol! Bezorging was nog wel later dan aangegeven maar gelukkig was het eten nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RS
27 september 2020
MJ
13 september 2020

Het eten was lekker zoals altijd en de bezorger was mooi op tijd!!

W. Anthony
10 augustus 2020

Ruimschoots goedgemaakt na die eerste keer. Alles naar tevredenheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Anthony
1 augustus 2020

Het klaar maken verliep rommelig. Ruim een uur later bezorgd. De bezorger kon de ingang niet vinden. De saus liep over in de tas en bestelde drank niet geleverd. Het zal geleverd worden bij een volgende bestelling. Rampzalig.

Jorge
19 juli 2020

Heerlijk super lekker, de beste!! zeker Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CHELLTON CHIRINO
8 juli 2020

Bon dia Yvette e kuminda nan ku mi a kumpra diadumingo tabata fantastiko mi a kome te chupa dede! I mi tin ku bon paga Un jonny cake di bakeljouw ku mi a kere mi a bestel pero no tabata asina . E wiként aki ku Dios ke lo mi pasa atrobe pasa un dushi siman! Blessing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loulou
18 juni 2020

Het eten van Yvettes kitchen weet ik al van eerdere ervaring dat het lekker is. Ik had kabritu ku funchi besteld, maar kreeg helaas kabritu ku moro. Verder was de bezorging top, binnen de afgesproken tijd.

Latoya
2 juni 2020

Eten werd binnen een uur bezorg en het was heerlijk! Bedankt

Anoniem
1 oktober 2019
Anouk
13 juli 2019

Snel bezorgd, was vers en erg lekker!